автор 

Разработчик на XDA ъпдейтва VoIP SIP приложението за Windows Mobile

 

wmobilevoip

  Член на екипа разработчици на XDA, dhillonbros е  направил допълнителни подобрения по VoIP SIP приложениетo използвано в мобилната платформа Windows Mobile.

Можете да използвате VoIP SIP приложението, за да провеждате разговори както през GPRS така и през Wi-Fi

Най-новата версия вече поддържа всички основни аудио кодеци като G.711 a-law, G.711 u-law, GSM codec и други.

  След направената актуализацията на приложението, то работи успешно на Windows Mobile 6.1 и Windows Mobile 6.5, като трябва задължително да бъде инсталирано в основната памет на мобилното устройство. Разработчика е извършил тестове на новата версия на VoIP SIP приложението на мобилни устройства като HTC Blackstone, HTC Leo, HTC Rhodium, HTC Blue Angel, Samsung Omnia 2 и Glofiish M700.

 

 

   Разработчикът този път е направил един .cab файл (sipConfig.cab) с вградена VoIP Schap функция. Не е сигурно дали с този нов .cab файл ще работи VoIP телефонията през 3G на Windows Mobile устройството ви. Самият .cab файл е базиран на GSM кодек, за разлика от предишните му версии, така че е достатъчно да имате ниска скорост на интернет връзката, за да направите обаждане.

  Тъй като .cab файла е вграден в мобилното устройство, това улеснява използването на телефонният указател. Една от функциите tweaked, позволява още докато сте в начална позиция в началния екран на устройството да сменяте типа на обаждането, а именно (cellular или SIP/VoIP call).

 


Благорадение на колегите от xda-developers.

оставете коментар

Коментарите са "dofallow". Коментари от вида "браво" или "много добра статия" няма да бъдат публикувани. :)

Използваме "бисквитки" (cookies) за обслужване на поръчки и запазване на настройки. Вие се съгласявате с това, ако продължите да използвате този сайт. За повече информация виж ТУК.

https://planetphone.net